https://youtu.be/uWtC8E4NLjA

August 7, 2017

 

The Emerald Gateway

(Lion's Gate i Eclipse, august 2017)

 

The White Winged Collective Consciousness of Nine,

Kanalisert gjennom Magenta Pixie.

 

 

For en morgen siden sa du til meg ....

"Emerald Gateway er nå åpen."

Kan du si meg hva du mente med det?

 

Når vi snakker om Emerald Gateway, refererer vi til tidsportalen eller "tidsperioden" du opplever nå. Dette begynte rundt 21. juli 2017 og fortsetter gjennom 7. august Full Moon til 8. august Lion's Gate fortsetter gjennom til 21. august Eclipse og begynner å lukke mellom 23. og 27. august. Vi snakker her om en sammenføyning mellom astrologiske tidspunkter og kritisk massebevissthet, forståelser og vekking i Starseed-fellesskapene.

Hvorfor refererer du til denne Gateåpningen som en Emerald Gateway?

Emerald Gateway er også det vi kunne

 

 

 

 

 

 

referer til som "Galactic Core" eller "Diamond Light."

Vi kan referere til dette aspektet som et energisenter eller en chakra, du vil kjenne dette som "Galactic Chakra" eller "Emerald Gate Chakra".

Dette refererer til en galaktisk bevissthet blant starseed- og lightworker-fellesskapene og konstruksjonen av de galaktiske gridene. I mange år har lysarbeidere jobbet med å konstruere eller reparere Gaia-nettet, også kjent som jordgitteret eller planetgitteret. Mye arbeid har blitt gjort på tvers av planeten din, inkludert Jordens rydding, helbredelse og omplassering av energier, steiner og krystaller over leylinjer, feillinjer og hellige steder på Gaia.

Dette har inkludert arbeid med pyramider og andre frekvensøkende konstruksjoner, både naturlige og skapt.

Nå er bevisstheten til de galaktiske nettene nådd kritisk masse. Lysarbeidere har jobbet med disse nettene i forbindelse med jordnettet, men har ikke nødvendigvis behandlet informasjonen om hva de gjør. Dette skjer av en grunn, holder deg skjult for visning hvis du vil som dine tanker kan ses og leses.

Det er de som har jobbet fra planeten i løpet av drømmen og også innen ukjente steder på din planet, inkludert indre jordrom. Mye rydding og fjerning av lavere energier, fangst og netting energi har blitt gjennomført.

 

 

 

 

 

 

 

Det er mange av dere som har vært oppmerksom på de galaktiske nettene. Dette er som en stor konstruksjon eller web som "holder" planeter og planetariske kropper på plass hvis du vil. Dette holder dem på plass ikke i tredje dimensjonale rom, men i dimensjonal tid. Når du øker dine egne frekvenser og rekonstruerer DNA-malen tilbake til 12-strengformasjonen, hjelper du også med å lime opp eller rekonstruere de galaktiske nettene slik at de kan holde opp planetariske kropper innenfor et høyere tidsområde eller dimensjon.

Da dette arbeidet er gjort, kommer mer og mer energi inn i din planetariske innflytelse og dermed inn i dine individuelle matriksfelt for tilgang. Dette går inn i din egen personlige sfære som psykisk innsikt, empati, bevissthet, tilknytning og minneinnkalling. Det er dette som skjer i tidsperioden vi snakker om, tidsperioden du er inne i nå. Dette er det som vi refererer til som Emerald Gateway.

Emerald ray er fargefrekvensen for den guddommelige kvinnelige energien. Vi kunne presentere dette på fem-dimensjonalt nivå ved å si at "Emerald Goddess" går blant dere på denne tiden og er tilgjengelig for forbindelser og kommunikasjon. Faktisk er dette nettopp det som er tilfelle for de som jobber med arketypene fra rutenettet på oppstigningsnivået, vil kommunikasjon fra "Emerald Goddess" finne sted.

For de som jobber utenfor form, innen sjette og

 

 

 

 

 

 

 

syv-dimensjonal energi, vil du se på de hellige geometriske formasjonene, og på denne tiden er avbildningen av den fem-dimensjonale Mer-Ka-Bah sterk for dette skildrer det som du rekonstruerer og er den geometriske presentasjonen av den 12-strengede krystallinske matriks DNA-dannelsen.

Emerald Ray, sett som en brighly luminescerende grønn stråle, oppfattes ofte klargjort som limegrønn, en stråle som er nøye jobbet med akkurat nå blant stjernene.

Smaragdsmalen er den høyere gridformasjonen i den krystallinske DNA-matrisen som representerer den guddommelige feminine energi. Denne energien er spredt ut på din planet og inn i feltene dine i stadig større mengder de siste årene på planeten din, spesielt siden året 2008, og økte eksponentielt i 2011.

Nå utvides denne galaktiske gatewayen hvis du vil eller utvides for å tillate en rikelig tilstrømning av denne feminine energien, smaragdstrålen. Koder i smaragdstrålen hjelper til med å balansere og støtte den hellige maskulin 'Magenta Ray'.

Disse to stråler Magenta og Emerald eller den rosa og grønne er de maskuline / feminine bekker i hjertet. Vi kan også referere til disse strålene som matter og antimatteren (det å være maskulin og antimatter er feminin)

Sammenslåingen mellom disse strålene skaper den guddommelige

 

 

 

 

 

 

 

ekteskap "eller" alchemical merge "er dette blandingen av de maskuline og feminine frekvensene, balansen mellom høyre og venstre halvkule av den menneskelige hjerne og sammenslåing mellom materie og antimatter.

Dette kan også forklares som "treenigheten" for når mann og kvinne flytter inn i det guddommelige ekteskapet, skaper de mellom dem "barnet" hvis du vil. Dette kan presentere i fysisk tredimensjonal manifestasjon som et faktisk barn, men blant de aktiverte, klarerte Starseeds er dette vanligvis manifestert i form av kreativitet mellom paret som en frittstående manifestasjon eller i forbindelse med å stå som kjøretøyet for nye stjerneskjæringsinkarnasjoner som 'barnet'.

Når man snakker om energisk frekvens i stedet for fysisk manifesterte mennesker, beveger maskulin energi og den feminine energien seg sammen, krasjer sammen eller fusjonerer sammen for å skape.

Clairvoyantly og gjennom fjernvisningsteknologi ser dette ut som havets bølger og kan enten være et stormfullt hav eller et rolig hav, avhengig av manifestasjonen som oppstår. Faktisk er dette skaperens handling når man ser på det maskuline / feminine som matter og antimatteren.

Matter er maskulin energi og Magenta Ray.

Antimatteren er den feminine energien og Emerald

 

 

 

 

 

 

 

 

Stråle.

Når materie og antimatter fusjonerer, har du en ny skapelse, en tredje energi som skaper treenigheten.

Innenfor de universelle og kosmiske frekvensene, eller skal vi si partikler og faktisk anti-partikler hvis du vil, ser vi på en sammenføyning, en samtidig strømning mellom materie og uansett ..... dette matematisk avbryter hverandre ut. Deretter har du et universelt stoff som ikke består av substanser eller antimatter, men samtidig matter og antimateriell. Dette er den tredje frekvensen, øyeblikket hvor plass / tid og tid / plassbryter plasserer hvis du vil. Dette er den "guddommelige treenighet" eller "hellig trine", og dette er også kjent for deg som nullpunkt.

Frøpunktet for denne mest naturlige oppførselen skjer i den tredje dimensjonelle virkeligheten din i løpet av 2012, med kulminasjonspunktet den 21. desember, solsnu.

I ditt nåværende år 2017 kommer manifestasjonene til de plantede frøene, hvis du vil, til å bli oppfylt, og portene åpnes i løpet av juli 21 til 27. august Emerald Gateway gjennom Lion's Gate og Eclipse.

Likevel ønsker vi å forklare noe om datoer og tider. Disse datoene og tider er retningslinjer for energiportaler eller koordinater i tiden, de skal ikke tas som bokstavelige, fysiske datoer for tidspunktet for bestemte hendelser ... de er timingen for astrologiske

 

 

 

 

 

 

 

bevegelser som helt synkroniseres med DNA-malformasjonene som forekommer i kroppene dine, for de himmelske himmelske bevegelsene er på en med bevegelsene til elver eller meridianer av din fysiske struktur.

Derfor er det koordinater vi presenterer her, og disse kan presentere på flere forskjellige måter .... datoene innen lineær tid er bare en måte å presentere disse koordinatene på, og de er ikke ment å skape tidsfrister. Derfor vil vi si til deg tidslinjer ikke er tidsfrister for at du skal kunne assimilere disse forståelsene.

En annen måte disse koordinatene blir presentert på, er gjennom sirkler innenfor avlingene dine, selv om disse er opprettet av både service-til-andre og tjeneste-til-selv-grupper på grunn av forskjellige agendaer for din planet.

De positive frekvensavlinger sirkler vil ikke være noe problem å skille mellom "lysarbeidere på Gaia" for de presenteres som symmetrisk og vil øyeblikkelig tiltrekke seg snarere enn å avvise. De vil åpne ditt hjerte og du vil hver føle seg som om de er skapt spesielt for deg og du alene for i den ekte virkeligheten er det bare deg!

Faktisk er dette helt tilfelle, de er opprettet for deg og deg alene, og vi vil henlede oppmerksomheten til en nylig opprettet i avling som dukket opp i nærheten av stedet du kjenner som England. Denne avlings sirkelen holdt dannelsen av

 

 

 

 

 

 

den fem-dimensjonale Mer-Ka-Bah og i denne presentasjonen er de nøyaktige koordinatene vi presenterer her, spesifikke for denne Emerald Gateway og 'Lion's Gate Eclipse Portal'.

Den fem-dimensjonale Mer-Ka-Bah skildrer den oppgraderte krystallinske dannelsen av DNA-feltene dine, som vil balansere og harmonisere ved Emerald Gateway-punktet på grunn av den enorme tilstrømningen av guddommelig feminin eller antimatterfrekvens.

Resultatet av denne flomgaten av antimatterfrekvensen som beveger seg inn i planetariske sfæren og din fysiske kroppsformatmatrise, er å skape den største utvidelsen så langt hvis du vil, innenfor denne oppstigningssyklusen.

Nedlastinger for de som er åpne og aktiverte, vil være rikelig og kreativiteten blant dere vil blomstre og være på en høy tid.

Utgivelsen av bøker, videoer, musikk, dansproduksjoner og andre medier vil være en del av denne skumringen av kreativitet og vil være av høyeste kvalitet for å presentere arbeidet med genier på din planet.

Tiden til Emerald Gateway er godt kjent av service-til-selv-gruppene på din planet, og de har en teknologi de har til hensikt å bruke for å forhindre frekvenser fra starseeds og vekket dem som reiser så høyt at de brister gjennom kontrollen Nett og re-gruppere de krystallinske nettene for Gaia og galaktisk rutenett

 

 

 

 

 

 

 

 

formasjoner.

De er ikke klar over at denne prosessen faktisk allerede har begynt, for det har vært minoritetsgrupper av starseeds som har fått tilgang til disse høyere nettformasjonene i noen tid.

Nå har tilstrømningen av antimattermateriale inn i virkeligheten med åpningen av Emerald Gateway tillat alle starseeds og alle lysarbeidere og alle med åpne hjerter, polariserte tjeneste-til-andre, positiv vibrasjon, uavhengig av religioner, trossystemer eller tro for å få tilgang til Galaktiske rister og begynner å rekonstruere dem.

Vi sier nå til deg at teknologien, selvbetjeningsgruppene, mens de tidligere har jobbet for dem, ikke lenger er tilstrekkelige til å holde tilbake nettformasjonene på grunn av at de stjernede samfunnene når kritisk masse når det gjelder bevisstheten om kontrollstrukturene .

Kritisk masse er nådd med hensyn til den store samlingen, og nå kommer minnene til det guddommelige oppdraget til Gaia på nettet i starseed-fellesskapene. De vet hva de er her for å gjøre, og de er klar over at hellig geometri er en del av deres oppdrag, for de vil bli kalt ved å ha levd en hellig geometrisk struktur i mange år.

En stor del og mange starseeds vil ha blitt uforklarlig trukket til hellige geometriske manifestasjoner siden deres tidlige barndom. Mange har ha blitt stoppet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i sporene sine "som om de var fascinert av geometrisk kunst og symbol, så oppdraget til rekonstruksjonen av de galaktiske nettene, Gaia-nettene og den 12. dimensjonale 12-krystallinske DNA-malen har ligget innenfor den perifere bevisstheten i stjernene siden deres inkarnasjon.

Nå er tiden for å oppfylle stjernenes oppdrag. For service-til-selv-teknologien, er ingen kamp for den organiske teknologien til hele stjernesamfunnets en-masse.

På samme måte som de kan presentere sine utløsere for å bringe minne inn i sine sveller og arbeiders felt, presenterer vi også utløserne for å bringe minnet inn i stjernene til stjernene og vi kan presentere en slik utløser nå ..... Åpne ditt hjerte Lightwarrior of Gaia, Starseed of Earth for du er en positivt polarisert tjeneste-til-andre individ og er dermed en engel på jorden.

Vi gjentar .... Åpne ditt hjerte Lightwarrior of Gaia, Starseed of Earth for du er en positivt polarisert tjeneste til andre, og er dermed en engel på jorden.

Lightwarriors, Starseeds ÅPNE DINE HJERTER.

Hvorfor sier vi dette? Hvorfor sier vi åpne dine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjerter?

Dine åpne hjerter skaper følelser av å ha det gøy, lykke og glede. Dette skaper en oppofring i deg. Denne ladningen skaper en viss rotasjonsformasjon i det aktiverte DNA som igjen skaper det som vi kan kalle et morfogenetisk felt. Dette feltet er det du vet som universelt stoff. Det er antimatteren, anti-partikkelen, smaragdstrålekraften som har blitt bevisst holdt tilbake, stengt og låst bort fra Gaia og hele din galaktiske sektor.

Smaragdstrålen er nøkkelen. Dette har vært kjent for årtusener blant mysery skolene, blir sett på som "altfor delikat et spørsmål" å diskutere i lys av dagen. Faktisk er dette en delikat sak, det er feminint materiale - delikat faktisk likevel kraftig i sin evne til å skape for det er den feminine som er den kreative kraften ... antimatteren, smaragdstrålen. Nå er denne hemmelige informasjonen kjent for alle, den er sirkulert i stor grad og sannheten skinner som dagens lys.

Som den feminine blir med den mannlige, da antimatteren fusjonerer med materie, blir nullpunktet opprettet. Hva er faktisk nullpunkt? Det er UBEGRENSET CREATIVE POTENTIAL. Det er blåkopien for alt og alt, og når du vet dette og skaper dette, skaper du verdener!

Dine åpne hjerter, en masse på dette tidspunktet, skaper hyppigheten av den lykksalte kjærligheten. Dine åpne hjerter er sammen som er deaktivert

 

 

 

 

 

 

 

Service-til-selv-teknologi. Dine åpne hjerter sluttet sammen skaper avlings sirkler som er direkte manifestasjoner av DNA-mønsteret du nå holder. Dine åpne hjerter lager de morfogenetiske feltene som er frømaler for arketypene fra rutenettet, englene, oppstigte mestere og regnbuevesker av lys.

Det er du kjære Starseeds, det var du hele tiden. Din makt sammen, som en, forenet,som kjenner ingen grenser.

Stå sammen, polarisert tjeneste-til-andre team av lys. Uansett din forskjell i meninger, uansett om du er tøffere, ny tidsalderlitteratur, religiøs tilhenger eller vitenskapelig forsker. Du blant disse gruppene har tillatt deg å bli infiltrert og dermed skilt fra deg til dine brødre og søstre. Stå sterkt som et forent team, legg forskjellene dine til side og se på dine likheter som er uten tvil.

Dine likheter er faste, enhetlige og kan ikke brytes fra hverandre, for de er alle resonerende innenfor det positivt polariserte tjeneste-til-andre-feltet. De er suverenitet, frihet, uavhengighet og rettferdighet for hele planeten og utover.

Dette er Gaia-nettene, de er dine åpne hjerter og lykke fra DNA-feltene. De skaper været, naturkreftene, det mørke stoffet, tyngdekraften og partikkelspinnet for atomet og

 

 

 

 

 

 

 

 

 

menneskets hjerte til bare en.

Åpne hjertene dine du som en Gaia-barn når du tar med nettminnene i de himmelske, sol- og galaktiske poengene med bevissthet og rekonstruerer 12-streng-DNA-malen, også kjent som den 12. dimensjonale gatewayen.

Åpningen av Emerald Gateway er frøpunktet i den 12. dimensjonale porten, også kjent for mange som oppstigning.

Dette er en oppløftende opplevelse, en økning i frekvens, potensial, følelser og kreativitet, men viktigst minne.

Det er en rekonstruksjon av kildeminnet som beveger deg inn i det flerdimensjonale og mutilasjonenes oppretting av en strøm eller portal til det vi kan kalle Amentis Halls. En tydelig sti inn i disse salene bringer deg inn i det allmektige, allestedsnærværende selvtillit, gudselvet, fullt aktuelt vesen.

Den Emerald Gateway inn i Lions Gate og August Eclipse av 2017 er frø punkt øyeblikk for tilgangen til Amenti Halls og direkte tilgang til alt du vet som Gud eller Kilde, gjennom minnefeltene ga deg gjennom den krystallinske DNA-mal gjenoppbygging.

Du er "Arkitekten av din virkelighet" og nå, med den enorme tilstrømningen av Emerald Codes - antimattergitteret, lager du nullpunktet feltet, omfavner kosmisk trine og innser din sanne

 

 

 

 

 

 

 

potensielle en-masse.

 

 

Vi er den hvite Winged Collective Consciousness of Nine.

Please reload

Utvalgt innlegg

Å ha orden i sy-sakerne!

Ha orden i syskrinet er fraser en støter på og har en dobbel betydning som forbindes til selve livet. Det vil si i livet, med...

Å ha orden i sysakerne!

February 18, 2014

1/1
Please reload

Siste innlegg

October 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

fortell til en venn