Min vei mot Enhet

Åge

Jeg en 55 modell født i tyrens tegn nord i landet nærmere bestemt i en bitteliten bygd i Midt Troms.

"Veien blir til mens en går"

I 2013 opplevde jeg en oppvåkning som blei et vendepunkt for meg. Jeg hadde også en opplevelse 13 år tidligere. Men da forsto jeg ikke helt hva det skulle bety, dog forsto jeg at her var mer, og livet ikke var slutt med døden. I 2013 tente det seg en brennende ubeskrivelig gnist som igjen har generert i en helt ny bevissthet for meg. Min tro er helt forandret. Etter hvert har jeg også oppdaget og forstått mer av hva og hvem Jeg er. Jeg var i min ego illusjon kun opptatt i å spille mine roller som enten skurk, helt eller offer egentlig alt en del av det samma, offerroller. Nå forstår jeg at jeg er del av den sammenvevde veven. Og er elsket som den jeg er. Ufattelig, men dog så åpenbarlig.💖

I min livsreise her så har noen av mine tidligere liv, og karma åpenbart seg. Karma er ingen straff, men kun en opprettelse for at vi skal lære å skape i trå med det som er til det beste for alle.

 

Jeg forstår bare at jeg har sunket dypere og dypere inn i separasjonen, i offerroller etter offerroller med mye smerte og pine før jeg nå kan snu og søker å komme hjem. Denne hjemreisen er på sett og vis å helbrede meg selv skrelle av lag, fastsittende følelser, av tros programmer og skyld og skam (you name it). Helbredelse betyr først og fremst, Godkjennelse, akseptere og med takknemlighet for tross alt, er alt, velsignelser. 

 

Hva er jeg?

Våknet bare, og kjenner en genuint indre driv i å være til service. Med intensjon i å bare være mitt autentiske selv. Sammen kan vi skape en energisk sti, som fører til en høyere kollektivbevissthet, hvor flere kan få ta del i forståelse av hvem de er og hvorfor vi er her. 

Har du  kommentar eller spørsmål og eller bare noen du ønsker å dele, kontakt meg gjerne

 

 

​              - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Opplever det er et uendelig mangfold av livs-bevisst heter i universet på univers som også avspeiles her på jorden og i flere parallelle jorder, verdener, parallellitet og uendelige utallige dimensjoner og frekvenser.

fortell til en venn