Sjels energier

Åge

Alle vet hvor de skal når de dør.

Sjels-energier mest kjent som spøkelser for de fleste. Er sjeler som i hovedsak ønsker å være her for å hvile ut og eller heale sine traumer og smerter fra det livet de hadde. Fra en brå død eller fra et fryktbasert og smertefullt livsløp. Noen av oss kan føle og kjenne på disse sjelers energier når de er i nærheten som et tyngende ubehag tykk i hodet og lignende. Noen av oss kan ta inn den andre selens sinns stemning eks vis en plutselig innskytelse av noe eller få depressive tanker også få en plutselig følelse av en uforklarlig frykt.  

  

Før eller senere blir alle disse sjelene hjulpet inn i åndeverden av det høyere rikets hjelpere.

Det som mest av alt er ansett som spøkelser er type sjels-energier som ikke har vært inkarnert i noe liv på jorden (fra engels poltergeist) er negativ energi mest kjent som demoner og vampyrer disse type energier kan skape både larm og leven. Det gjelder å ha sin døren stengt og ikke invitere inn disse vesener da det kan by på motstand å få de fjernet. Erkeengelen Michael kan hjelpe i slike tilfeller.  

     

"Det er egentlig ingen død"

At du og jeg eksistere er det ingen som kan endre på, ingen av oss kan slutte å eksistere, ikke om vi selv ville. Vi kan ha mange forskjellige former, men vi kan aldri slutte å eksistere! 

Her på jorden er vi aktører i et stort spill. Hele ditt inkarnerte liv etter liv er rollespill der alt som skjer mellom oss og mot hverandre er avtalt i en type kontrakt.

 

Ut av glemselen.

For at spillet skal bli virkelig og ha en verdi kan vi ikke huske noe om hvem vi er når vi ankommer og blir født her. Når du dør vil du se det for hva det er i ditt evige åndelige aspekt og perspektiv.

Alt er energi og lik energi-vibrasjon tiltrekkes likt, dvs sinnstilstand avgjør hvilke sjels energi som tiltrekkes en og som også kan henge seg ved en.  

  

fortell til en venn